Zoeken

woensdag 8 juni 2016

Lancome vs Rimmel: Is duur echt beter?


In de blog van vandaag gaan wij het hebben over misschien wel het meest gebruikte beautyproduct: Mascara. We testen een drugstore merk en een high-end merk en zetten de voor- en nadelen voor je op een rijtje. Lees gauw verder voor het resultaat!

Eerder schreven wij al over de budget mascara van Etos op onze Facebook pagina. Een super fijne budget tip, want mascara's kunnen best prijzig zijn. Toch kiezen veel meiden er niet altijd voor om een goedkope mascara te kopen. Vaak kiezen ze voor een drugstore merk, zoals Maybelline New York of Rimmel London, een goede middenweg voor als je niet te goedkoop, maar ook zeker niet te duur wilt gaan. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de high-end merken, zoals Lancome en Chanel. 
In deze blog hebben wij gekozen voor de Volume Colorist van Rimmel London (€14,49) en de Lancome D efinicils (€33,95)


Look van de  Rimmel Volume Colorist

De verpakking zit er mooi uit, met een roze-zwart dipdye effect. De borstel is lekker dik, maar niet te. Het borsteltje neemt veel mascara op, dus de tip is om een beetje af te strijken zodat er niet teveel mascara op je wimpers komt. 
De mascara zegt je wimpers krachtiger, langer en indrukwekkender  te maken.
Ook beloofd deze mascara dat je wimpers donkerder zwart kleuren dan een andere zwarte mascara. 

PLUSPUNT: De mascara is goed betaalbaar en geeft een mooie look, zowel de verpakking als op het oog. 
MINDER: Er komt veel mascara van het borsteltje af. Aan het einde van de dag kan de mascara gaan brokkelen.
Opgemaakt met Rimmel
Opgemaakt met Lancome 


Look van de Lancome Definicils

De verpakking is basic zwart met goude letters. Naar onze mening ziet het er netjes uit. Lancome gaat voor weinig poespas. De mascara heeft een dun en lang borsteltje en neemt voldoende mascara op. 
Deze mascara beloofd een luchtige, natuurlijke en schitterende oogopslag. Ook zorgt de mascara voor gekrulde, lange en soepele wimpers. 

PLUSPUNT: De mascara is makkelijk aan de brengen door het smalle borsteltje, en er komt niet teveel mascara af.
MINDER: De prijs!

De beste?

Beide mascara's zijn super fijn in gebruik! De Lancome mascara brengt iets prettiger aan, omdat je minder product nodig hebt dan van de Rimmel. De afweging die wij maken is enkel de prijs!

Wat is jouw favoriete mascara? 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten